Prijava


Prijave na tečaje masaž: 

 
 
 

Kontakt

VITAL MASAŽE d.o.o., 
Tržaška 132, 1000 Ljubljana

PE Maribor
Ulica heroja Zidanška 18, 2000 Maribor

PE Koper
Staničev trg 1, 6000 Koper - Capodistria

Mobitel:   041 89 87 89 (Aleksandar)

                040 35 09 49 (Brigita)

                031 32 92 92 (Anže)

E-mail: info@vit.si


Matična št.:
 7118961000
ID št. za DDV: SI41030028
Davčni zavezanec: DA

TRR: SI56 0205 3026 2035 017 (za klasično in športno masažo ter za nakup izdelkov)
TRR: SI56 0311 2100 0540 447 (za ostale tečaje)

Kako do nas?

Če pripeljete iz obvoznice:
iz avtoceste zavijete na izvoz LJUBLJANA ZAHOD (VIČ), nato na križišču zavijete DESNO in nadaljujete pot po Tržaški cesti. Na drugem semaforju, PRI AVTOHIŠI MALGAJ zavijete LEVO in po 50-ih metrih še enkrat LEVO ter skozi Fajfarjevo ulico do stavbe, kjer piše »rdeči križ Slovenije«, smo na istem (prvem) nadstropju – poslovni prostor 106.

Če se pripeljete iz centra Ljubljane:
Peljete se proti Viču, po Tržaški cesti in proti obvoznici. Na križišču, kjer vidite avtohišo Malgaj (na vaši desni) zavijete DESNO in po 50-ih metrih LEVO ter skozi Fajfarjevo ulico do stavbe, kjer piše »rdeči križ Slovenije«, smo na istem (prvem) nadstropju – poslovni prostor 106.

Z javnim mestnim prevozom
Sedež naše šole je blizu avtobusne postaje, tako da do nas zlahka pridete tudi z mestnim avtobusom št. 6. Izstopite na postaji Dolgi most, peš se vrnete po Tržaški cesti do stavbe Gruda (Tržaška 132), greste ob stavbi mimo Toyota centra in NLB proti Petrolu, pri Roletarstvu Medle zavijete levo v zeleni vhod. Mi se nahajamo v 1. nadstropju levo, druga vrata na desni strani.

MARIBOR - HOTEL TABOR

Če prihajate v Maribor z JUŽNE strani: peljite v smeri MARIBOR CENTER in pri zgradbi Telekoma na levi zavijte
v semaforiziranem križišču levo. Nadaljujte skozi vsa naslednja križišča le naravnost in po ca. 900 m vožnje boste na desni zagledali hotel in za njim dovoz na hotelsko parkirišče.

Če prihajate v Maribor s SEVERNE strani: mariborsko obvoznico zapustite na drugem izvozu takoj za tunelom, zavijte desno in na naslednjem križišču ponovno desno v smeri MARIBOR CENTER. Ko boste prišli do stavbe Telekoma na levi, zavijte v semaforiziranem križišču levo. Nadaljujte skozi vsa naslednja križišča le naravnost in po ca. 900 m vožnje boste na desni zagledali hotel in za njim dovoz na hotelsko parkirišče

Z javnim mestnim prevozom
Iz glavne avtobusne postaje v Mariboru se lahko do Ulice heroja Zidanška 18 pripeljete z avtobusi linije 6 in 18. Z avtobusom št. 6 izstopite na postajališču Gorkega – Dvorana tabor. Z avtobusom št. 18 izstopite na postajališču Dvorana tabor – Koresova. V obeh primerih je nato potrebno še 1-2 minuti hoje do hotela Tabor.

 
 
 

Kontakt preko spletnega obrazca

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna! Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

  1. Vital masaže d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Zakaj izbrati nas?

VEČ

 

 • Veliko brezplačnih ugodnosti za tečajnike
   

  Veliko brezplačnih ugodnosti za tečajnike

   
 • Ugodne cene tečajev
   

  Ugodne cene tečajev

   
 • Smo usposobljeni svetovalci
   

  Smo usposobljeni svetovalci

   
 • Kandidatom ponujamo različne zaposlitvene možnosti
   

  Kandidatom ponujamo različne zaposlitvene možnosti

   
 • Vse informacije in gradivo tečajev na enem mestu
   

  Vse informacije in gradivo tečajev na enem mestu

   
 • Izmenjava izkušenj in utrjevanje pridobljenega znanja
   

  Izmenjava izkušenj in utrjevanje pridobljenega znanja

   
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.