Prijava


Prijave na tečaje masaž: 

 
 
 

Vaše mnenje


Zaupajte nam svoje mnenje in delite z nami svoje izkušnje.

Deli mnenje

 
 
 

Kontakt

VITAL MASAŽE d.o.o.,
Sedež podjetja: 
Tržaška 132, 1000 Ljubljana

Mobitel:  041 89 87 89 (Aleksandar)
                 040 35 09 49 (Brigita)
                 031 32 92 92 (Anže)

Podatke za nakazilo vpisnine dobite na podstrani vsakega tečaja pod "informacije in prijava" ali pokličite na 080 23 25.

E-mail: info@vit.si

Kako do nas?

Če pripeljete iz obvoznice:
iz avtoceste zavijete na izvoz LJUBLJANA ZAHOD (VIČ - izhod 35), nato na križišču zavijete DESNO in nadaljujete pot po Tržaški cesti. Na drugem semaforju, PRI AVTOHIŠI MALGAJ zavijete polkrožno. Po BS Petrol, 50 metrov pred velikim križiščem zavijete desno na parkirišče pred Toyota in NLB banka, kjer lahko brezplačno parkirate. Nahajamo se nad NLB banko, v prvem nadstropju.

Če se pripeljete iz centra Ljubljane:
Peljete se proti Viču, po Tržaški cesti in proti obvoznici. Po BS Petrol, 50 metrov pred velikim križiščem zavijete desno na parkirišče pred Toyota in NLB banka, kje lahko brezplačno parkirate. Nahajamo se nad NLB banko, v prvem nadstropju.

Z javnim mestnim prevozom
Sedež naše šole je blizu avtobusne postaje, tako da do nas zlahka pridete tudi z mestnim avtobusom št. 6. Izstopite na postaji Dolgi most, peš se vrnete po Tržaški cesti do stavbe Gruda (Tržaška 132), greste ob stavbi mimo Toyota centra. Nahajamo se nad NLB banko, v prvem nadstropju.

MARIBOR - HOTEL TABOR

Če prihajate v Maribor z JUŽNE strani: peljite v smeri MARIBOR CENTER in pri zgradbi Telekoma na levi zavijte
v semaforiziranem križišču levo. Nadaljujte skozi vsa naslednja križišča le naravnost in po ca. 900 m vožnje boste na desni zagledali hotel in za njim dovoz na hotelsko parkirišče.

Če prihajate v Maribor s SEVERNE strani: mariborsko obvoznico zapustite na drugem izvozu takoj za tunelom, zavijte desno in na naslednjem križišču ponovno desno v smeri MARIBOR CENTER. Ko boste prišli do stavbe Telekoma na levi, zavijte v semaforiziranem križišču levo. Nadaljujte skozi vsa naslednja križišča le naravnost in po ca. 900 m vožnje boste na desni zagledali hotel in za njim dovoz na hotelsko parkirišče

Z javnim mestnim prevozom
Iz glavne avtobusne postaje v Mariboru se lahko do Ulice heroja Zidanška 18 pripeljete z avtobusi linije 6 in 18. Z avtobusom št. 6 izstopite na postajališču Gorkega – Dvorana tabor. Z avtobusom št. 18 izstopite na postajališču Dvorana tabor – Koresova. V obeh primerih je nato potrebno še 1-2 minuti hoje do hotela Tabor.


 
 
 

Kontakt preko spletnega obrazca

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna! Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

  1. Vital masaže d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Zakaj izbrati nas?

VEČ

 

 • Veliko brezplačnih ugodnosti za tečajnike
   

  Veliko brezplačnih ugodnosti za tečajnike

   
 • Ugodne cene tečajev
   

  Ugodne cene tečajev

   
 • Smo usposobljeni svetovalci / kompetentni predavatelji
   

  Smo usposobljeni svetovalci / kompetentni predavatelji

   
 • Kandidatom ponujamo različne zaposlitvene možnosti
   

  Kandidatom ponujamo različne zaposlitvene možnosti

   
 • Vse informacije in gradivo tečajev na enem mestu
   

  Vse informacije in gradivo tečajev na enem mestu

   
 • Izmenjava izkušenj in utrjevanje pridobljenega znanja
   

  Izmenjava izkušenj in utrjevanje pridobljenega znanja

   
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.