Prijava


Prijave na tečaje masaž: 

 
 
 

Vaše mnenje


Zaupajte nam svoje mnenje in delite z nami svoje izkušnje.

Deli mnenje

 
 
 

ISKRENE ČESTITKE

ISKRENE ČESTITKE

20.5.2024 so se naši kandidati udeležili nacionalnega preverjanja znanja pred republiško izpitno komisijo. Vsi kandidati so izpit USPEŠNO OPRAVILI, zato ISKRENE ČESTITKE VSEM in le pogumno naprej po svoji poklicni poti.

 
 
 

Kako izstopim iz povprečja in postanem vrhunski maser?

Kako izstopim iz povprečja in postanem vrhunski maser?

27.09.2016

Kot v vsakem poklicu se boste tudi pri opravljanju maserske dejavnosti srečali z vzponi in padci. A če boste delali s srcem, pri tem upoštevali nekaj napotkov bolj izkušenih kolegov in stranki ponudili kakovostno opravljeno storitev, boste ob delu uživali, stranke pa vas bodo z veseljem priporočile prijateljem. Vas zanima, katerih smernic za izboljšanje konkurenčne prednosti smo se držali med dolgoletno masersko prakso? Pri Vitalu bi z veseljem prisluhnili vašim izkušnjam. Brez oklevanja nas lahko pokličite, nam pišite in poveste svojo zgodbo, do takrat pa preberite naše nasvete!

Poskrbite za prijetno počutje v masažnem salonu

Prostor, kjer izvajate masažo, naj bo lepo urejen, a obenem tako za stranko kot maserja nemoteč. Fontana, dišeče svečke in palčke, nežna utripajoča svetloba različnih barv in sproščena glasba se na prvi pogled zdijo kot popestritev masažnega salona, ki bi zaradi eksotične notranje opreme zaslovel daleč naokoli. A pri ureditvi prostora upoštevajte, da boste v njem masirali do osem ur na dan, medtem ko bo stranka po eni uri odšla svojo pot. Vas res ne bodo motile močne dišave v zraku? Ste prepričani, da zaradi pomirjujoče glasbe ne boste začeli zehati? Pri izbiri notranje opreme sklenite kompromis: stranka naj se v vašem masažnem salonu počuti prijetno, vi pa si zagotovite delovni prostor, kjer boste z veseljem preživeli več ur na teden.

Brez popuščanja pri higieni

Ni treba posebej poudarjati, da moramo biti maserji že na daleč videti lepo urejeni in čisti. Postriženi nohti, brez močnih ličil in parfumov, sveža oblačila, nogam udobna obutev ter redno umivanje in razkuževanje rok so osnovna vodila pri izbiri delovnih oblačil in izvajanju higienskega standarda. Imejte v mislih, da lahko stranka že na podlagi vaše skrbi za čistočo presodi, ali ste vredni zaupanja. Vsaki stranki morate zamenjati bombažno podlogo ali papirnato prevleko, ponudite ji hlačke in čepico za enkratno uporabo, na zalogi pa imejte dovolj sveže opranih brisač. Čisto in urejeno okolje ni pomembno le zaradi zdravstvenih pravil, obenem je pozorna oskrba razlog, zaradi katerega stranka ponovno pride na masažo. Če ji boste poleg naštetega ponudili temeljito masažo brez naglice, bo še po mesecu dni glasno hvalila vaše maserske spretnosti.

Dodana vrednost je v pozornem poslušanju

Kot maser se morate dobro počutiti v svoji koži, saj boste tako stranki lahko ponudili, kar išče. Potrebujete dobro psihofizično pripravljenost, ki jo lahko dosežete z izpopolnjevanjem znanja masažnih tehnik in rednimi vajami za maserje. Boljši kot boste postajali v svojem poklicu, več samozavesti boste imeli, pozorneje boste prisluhnili izpovedim z masažne mize, stranke pa se bodo rade vračale. Kot je poklic maserja po eni strani težak, predvsem zaradi ponavljajočih se gibov, pa po drugi strani prinaša neizmerno zadovoljstvo, ne samo zaradi hvaležnosti strank, temveč tudi zato, ker poklic narekuje zdrav življenjski slog, s katerim boste lažje ohranjali kondicijo. Občasno rutino, s kakršno se srečujemo pri vsakem poklicu, poskušajte premagovati z novimi izzivi, stranko pa dobro opazujte, jo poslušajte in ustrezite njenim željam, a ne za vsako ceno: naj bo njeno zdravje vaše prvo vodilo. Pri tem ne pozabite na obzirnost! Zdravstveni in drugi občutljivi podatki naj ne prestopijo praga masažnega salona, osebne izpovedi pa naj ostanejo izrečene v vzglavju masažne mize, kamor jih je z ramen odložila zadovoljna stranka.

 
 
 

ISKRENE ČESTITKE

ISKRENE ČESTITKE

20.5.2024 so se naši kandidati udeležili nacionalnega preverjanja znanja pred republiško izpitno komisijo. Vsi kandidati so izpit USPEŠNO OPRAVILI, zato ISKRENE ČESTITKE VSEM in le pogumno naprej po svoji poklicni poti.

 
 
 

Zakaj izbrati nas?

VEČ

 

 • Veliko brezplačnih ugodnosti za tečajnike
   

  Veliko brezplačnih ugodnosti za tečajnike

   
 • Ugodne cene tečajev
   

  Ugodne cene tečajev

   
 • Smo usposobljeni svetovalci / kompetentni predavatelji
   

  Smo usposobljeni svetovalci / kompetentni predavatelji

   
 • Kandidatom ponujamo različne zaposlitvene možnosti
   

  Kandidatom ponujamo različne zaposlitvene možnosti

   
 • Vse informacije in gradivo tečajev na enem mestu
   

  Vse informacije in gradivo tečajev na enem mestu

   
 • Izmenjava izkušenj in utrjevanje pridobljenega znanja
   

  Izmenjava izkušenj in utrjevanje pridobljenega znanja

   
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.