Prijava


Prijave na tečaje masaž: 

 
 
 

Vaše mnenje


Zaupajte nam svoje mnenje in delite z nami svoje izkušnje.

Deli mnenje

 
 
 

Recept za uspešno opravljen tečaj klasične masaže

Recept za uspešno opravljen tečaj klasične masaže

20.09.2016

V vsakem poklicu, kjer želimo biti boljši od drugih, največ pomenijo izkušnje, s katerimi pridobimo poglobljeno poznavanje določenega področja. A preden bomo do izkušenj prišli, bodo na več koncih preverjali naše teoretično in praktično znanje. Če torej razmišljate o začetku ali nadaljevanju svoje karierne poti v masažnem salonu, najprej preberite, katere veščine in znanja potrebujete za uspešen začetek opravljanja maserske dejavnosti.

En ščepec znanja anatomije

Masaža ni sama sebi namen, niti je ne cenimo zaradi erotičnih učinkov na masirano stranko, kot želijo prepričati nekateri "masažni saloni", temveč je najprej zdravstvena dejavnost, kjer maser izvaja terapijo po navodilih fizioterapevta. Čeprav morda ne načrtujete zaposlitve v kateri od zdravstvenih ustanov, boste za uspešen pristop k izpitu morali poznati osnove anatomije človeškega telesa. Preden vas zaboli glava zaradi obsežne snovi, malce postojte: pri izpitu iz klasične masaže se osredotočimo na osnovno poznavanje kosti, sklepov in mišic, ko tečajniki pridobljeno kvalifikacijo nadgrajujejo z drugimi vrstami masaže, pa je treba poglobiti tudi znanje.

Dva ščepca radovednosti s pridihom mreženja

Na predavanjih tečajnike in tečajnice najprej prosimo, naj veliko sprašujejo. Dobrega učenca namreč žene radovednost, ta pa spodbuja postavljanje vprašanj. Z vsakim pogovorom se tke vez med predavateljem in učencem, hitreje se spoznavata in odločita za sodelovanje, dokler učenec končno ne preraste mentorja. Na tak način tudi mi predajamo znanje in izkušnje: ker imamo obojega veliko na zalogi, smo tečajnikom na voljo tudi po opravljenem tečaju. Če boste med izvajanjem maserskega poklica naleteli na dilemo ali se vam bodo porajala dodatna vprašanja, bomo priskočili na pomoč, dali kak nasvet in se z vami kolegialno podružili.

Tri velikanske merice prakse

Vse, kar morate vedeti iz področja teorije in prakse, bomo skupaj predelali na tečaju masaže, na vas pa je, da pridobljeno znanje čim prej začnete uporabljati. S tem ga namreč utrdite in poskrbite, da ga nikoli ne pozabite. Veliko novopečenih maserjev na začetku poklicne poti preizkuša sveže naučeno snov na svojcih in prijateljih, k čemur jih spodbujamo zaradi hitrejšega usvajanja masažnih tehnik in raziskovanja samosvojih masažnih gibov, ki jih s prakso razvije vsak maser. A ne skrbite, pri prvih korakih vam bomo v oporo: posodili bomo masažno mizo, v uporabo ponudili novo opremljene prostore na Tržaški 132 v Ljubljani, če potrebujete obnovitev znanja, pa se lahko že obiskanega tečaja popolnoma brezplačno udeležite, kolikorkrat želite.

Če želite izvedeti več, se nam oglasite na info@vit.si, dosegljivi pa smo tudi na telefonski številki 041 898 789 (Aleksandar).

 
 
 

Zakaj izbrati nas?

VEČ

 

  • Veliko brezplačnih ugodnosti za tečajnike
     

    Veliko brezplačnih ugodnosti za tečajnike

     
  • Ugodne cene tečajev
     

    Ugodne cene tečajev

     
  • Smo usposobljeni svetovalci / kompetentni predavatelji
     

    Smo usposobljeni svetovalci / kompetentni predavatelji

     
  • Kandidatom ponujamo različne zaposlitvene možnosti
     

    Kandidatom ponujamo različne zaposlitvene možnosti

     
  • Vse informacije in gradivo tečajev na enem mestu
     

    Vse informacije in gradivo tečajev na enem mestu

     
  • Izmenjava izkušenj in utrjevanje pridobljenega znanja
     

    Izmenjava izkušenj in utrjevanje pridobljenega znanja

     
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.